Leijonien legendaarinen tutkapari Saku KoivuTeemu Selänne on vapaa liittymään Suomen joukkueeseen Anaheimin kauden päättyessä, mutta matkassa on monta mutkaa.

Kummallakaan ei ole sopimusta ensi kaudesta, ja miesten tulisi pitää pelikuntoa yllä NHL:n runkosarjan loppumisen ja MM-kilpailujen väliin jäävän kuukauden ajan. Se kuitenkin tiedetään, että molemmat pitävät tilaisuutta luistella MM-jäälle kotikisoissa kiinnostavana.

Spekulaatiot kaksikon liittymisestä MM-kisojen Leijona-miehistöön käyvät kuumina. Leijona-legenda Esa Tikkanen kallistuu ennemmin sille kannalle, etteivät Selänne ja Koivu saavu Suomeen.

– Miehet haluavat kisoihin, mutta minkälaista roolia heille on tarjolla? Molemmat haluaisivat olla 1-2-ketjun ratkaisumiehiä, mutta Leijonat on tänä päivänä Mikko Koivun joukkue, ja kärkiketjuihin on tunkua. Taukoa on myös paljon, miehet eivät lähde kuudeksi viikoksi pois perheidensä luota, ”Tiki” arvuuttelee.

– Ja ottaako Koivu tässä vaiheessa uraansa sen riskin, että tulee kisoihin ilman sopimusta? Leipä tulee kuitenkin NHL:stä, ja se pitää turvata ensin. Pystyisin näkemään Selänteen 1–2-ketjun laidassa ja Koivun 3-ketjun sentterinä, jos sopimus tulee. Matkassa on kuitenkin niin monta muttaa, että Teemu ja Saku ovat pois kuvioista, Tikkanen ilmoittaa.

Peliyhtiö Unibet, jonka asiantuntija Tikkanen parhaillaan on, arvioi fanien kannalta tilanteen hieman kiekkolegendaa positiivisemmin. Asetettujen kertoimien valossa Unibet uskoo ennemmin kaksikon osallistuvan kisoihin kuin jättävän makoisan tilaisuuden käyttämättä.

Niin tai näin, jokaisella on nyt halutessaan mahdollisuus lyödä juuri tästä asiasta vetoa: Selänteen jääminen MM-kisojen ulkopuolelle antaa rahat tasan kaksinkertaisena takaisin. Teemun osallistuminen kisoihin palkitaan tätä veikanneille kertoimella 1,72. Koivun kohdalla kertoimet ovat: Pelaa kisoissa (kerroin 1,80), ei pelaa kisoissa (1,90).

Voit lyödä vetoa Selänteen ja Koivun MM-kisamatkan toteutumisesta sekä kaikista SM-liigan ja MM-kisojen kiekkokohteista Unibetilla! Avaa tili tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!