Jokereiden viisikkopeli haki koko kauden ajan uomaansa. Puolivälierissä kaikki näytti loksahtavan kohdalleen, mutta JYP:iä vastaan suoritus ei ihan riittänyt, päävalmentaja Erkka Westerlund kertoi Jokerien kotisivuilla.

– Jouduttiin loukkaantumisten vuoksi tinkimään pelitavasta, ja siitä otan vastuun. Runkosarjan lopussa ja playoffsien alussa aloimme hakea omaa peliämme uudelleen. IFK-sarjassa se toimi vielä hyvin, mutta nyt vastassa oli joukkue, joka oli valmis tekemään vielä vähän enemmän töitä. Emme päässeet pinnalle oman pelitapamme kanssa.

Westerlund on kuitenkin tyytyväinen perintöön minkä hän jättää Jokerien organisaatioon. Pronssiottelun jälkeen hän siirtyy takaisin Vierumäen urheiluopiston rehtoriksi, ja nykyinen kakkosvalmentaja Tomi Lämsä ottaa valmennusvastuun ensi kaudesta eteenpäin.

-Tämä on pitkäjänteinen prosessi ja on hienoa, että se jatkuu tulevaisuudessa. Pitää vain saada jokaisen pelaajan ominaisuudet näkymään pelitavassa vielä paremmin. Ihan ei tässä välieräsarjassa päästy siihen.

Jokerit pelaavat vielä pronssista Bluesia vastaaan ensi viikon keskiviikkona 18. huhtikuuta.