Blues on ensimmäisenä joukkueena SM-liigan historiassa noussut 0-3-tappiotilanteesta 4-3-voittoon paras seitsemästä sarjasta.

Blues jatkoi maanantaina Kuopiossa siitä, mihin se sunnuntain kuudennessa pelissä jäi. Joukkue otti heti ohjat käsiinsä, ja iski ensimmäiseen erään kolme maalia. KalPa teki kosmeettisen kavennuksen ottelun lopussa, mutta Blues kaunisteli loppulukemiksi 1-4. Bluesin tehomiehenä hääri Mika Hannula tehoilla 1+2=3.

Pelicans on myöskin pelannut jo useamman ottelun selkä seinää vasten, ja hekin kruunasivat puolivälieräsarjansa 3-2-voitolla Kärpistä kotihallissaan. Pelicans näytti jo jyräävän selkeään voittoon kolmannen erän alun 3-0-maalilla, mutta Kärpät kiri viimeisen kymmenen minuutin aikana jo maalin päähän, mutta Pelicansin johto kesti Kärppien rynnistyksen.

Pelicansin maalintekijöinä olivat Jan Latvala, Vili Sopanen ja Radek Smolenak (1+1). Kärpät johti ottelusarjaa jo 3-1, mutta Pelicans siis taisteli tiensä välieriin 4-3-voitoin.

Maanantain otteluiden lopputulokset:

Pelicans-Kärpät 3-2 (otteluvoitot 4-3, Pelicans välieriin)
KalPa-Blues 1-4 (otteluvoitot 3-4, Blues välieriin)

Välieräparit ovat JYP-Jokerit ja Pelicans-Blues. Pelit alkavat keskiviikkona 4. huhtikuuta. Neljällä voitolla finaaleihin.

Erikoiskampanja SuomiKiekko-sivuston lukijoille: Tarjoamme ”Maailmanmestarit 2011” Tupla-DVD:n kaikille Unibetin uusille asiakkaille ILMAISEKSI! Samalla sinä kuittaat jopa 100 euron bonuksen! Osallistu kampanjaan ja lue tarkemmat ohjeet täältä!