Ässät on tehnyt kaksivuotiset sopimukset tuoreen Suomen mestarin, JYP:ssä pelanneen Tuomas Pihlmanin kanssa sekä SM-hopeaa saavuttaneen Pelicans-pakin Jyri Marttisen kanssa.

– Pihlman on hyvä hyökkäyssuunnan pelaaja ja erittäin vahva pelaajatyyppi. Uskomme, että hän nousee takaisin huipputasolleen Ässissä, urheilutoimenjohtaja Mika Toivola kertoo Ässien kotisivuilla.

– Marttinen on erittäin luotettava yleispuolustaja. Hän pystyy pelaamaan ylivoimapeliä ja hän on todella kova taistelija. Häneltä löytyy myös tarvittaessa kovuutta oman maalin edessä.

Puolustuspäähän saapuu myös yksivuotisella paperilla amerikkalainen Shaun Heshka, joka on pelannut 8 NHL ottelua Phoenix Coyotesissa.

– Heshka on kiekollinen puolustaja ja hänellä on hyvät johtajaominaisuudet. Hän tuo ylivoimapeliimme lisää tehoja ja variaatioita, Toivola kertoo.

Lisäksi Ässät vahvistuu Mestiksen vuoden 2011 maalinkuninkaalla Sami Lähteenmäellä,22, sekä 20-vuotiaalla Patrik Moisiolla. Lähteenmäki solmi kaksivuotisen ja Moisio yksivuotisen sopimuksen joukkueen kanssa.

Ässät solmi myös vuoden jatkosopimuksen Sami Mutasen kanssa.