TUTO julkaisi ensi kauden joukkueen pelaajarungon maanantain tiedotustilaisuudessa. Turkulaisseuralla on kasassa 18 pelaajasopimusta.

Sopimuksista 12 on jatkopapereita viime kauden pelaajien kanssa. Merkittävimmät jatkajat ovat kapteeni Antti Virtanen, ykkössentteri Ville-Vesa Vainiola, maalikuningas Aki Keinänen ja maalivahti Tommi Virtanen. Antti Virtasen sopimus on kolmen vuoden pituinen.

Uusina vahvistuksina joukkueeseen saapuivat puolustajat Tony Vidgren ja Iiro Vehmanen sekä hyökkääjät Arttu Niskakangas ja Anton Kokkonen.

– Tämä on erittäin hyvä runko ensi kautta varten, jota vahvistamme kauden lähestyessä. Joukkuetta rakentaessa olemme huomioineet uudet tutolaiset arvot. Jatkuvuutta osoittavat mm. Antti Virtasen ja Niskakankaan useamman vuoden sopimukset sekä useat jatkosopimukset. Toisaalta olemme katsoneet tulevaisuuteen kiinnittäessämme omia junioreitamme ja tuto-taustaisia pelaajia, turkulaisjoukkueen päävalmentaja Juhani Tamminen kertoo.

Erikoiskampanja SuomiKiekko-sivuston lukijoille: Tarjoamme ”Maailmanmestarit 2011” Tupla-DVD:n kaikille Unibetin uusille asiakkaille ILMAISEKSI! Samalla sinä kuittaat jopa 100 euron bonuksen! Osallistu kampanjaan ja lue tarkemmat ohjeet täältä!