Jussi Jokinen teki maalin sekä syötti toisen ja Tuomo Ruutu alusti kaksi viime yönä Carolinan ottaessa vieraspisteet Torontosta. Ottelu päättyi maalein 3-0. Toronton maaliilla nähtiin kahden viimeisen erän ajan Jussi Rynnäs, joka ehti torjua 10 laukausta päästämättä ensimmäistäkään. Toronton tappio varmisti, että se ei jatka pudotuspeleihin.

Rynnas kutsuttiin mukaan James Reimerin kärsittyä ylävartalovamma, kertoo Toronto Star.

Jonas Gustavsson aloitti tiistaina pelin ja hänen joukkuekaverinsa vaikuttivat hengeltään mollivoittoisilta, ilman mielenkiintoa taistella kiekosta, luistella kovaa tai taklata. Gustavssonilla oli vaikeuksia kiekon kanssa koko illan ja vain 37 sekuntia toisen erän alusta seura oli jo kolmen maalin tappiolla. Se oli Carolinan 12. laukaus, kirjoittaa Starin toimittaja Kevin McGran.

– Katsoja, ne muutamat, joita paikalla oli, buuasivat viimeiselle maalille hekumallisesti. Sitten he hurrasivat äänekkäästi Rynnäkselle, rosterin ainoalle nykyiselle pelaajalle, jolla ei ollut mitään tekemistä kauden 2011-2012 fiaskon kanssa, toimittaja jatkaa.

Toronton valmentaja Randy Carlyle ei antanut Gustavssonille yhtään faneja enempää armoa.

– Mitä ikinä he ampuivatkin maalia päin, tuntui aina löytävän tiensä ohi vahdistamme. Se imi meiltä paljon elinvoimaa, Carlyle sanoi kotisivulla.

Toronto jatkaa idässä toiseksi viimeisenä. Carolina puolestaan on sijalla 12 myös ulkona pudotuspeleistä.

NHL:ään saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!