Kiekkolegenda Esa ”Tiki” Tikkanen arvioi, että viime kauden mestari HIFK putoaa tylysti jo tänään keskiviikkona jatkosta.

Näin ollen Jokerit voittaisi yllätyksellisesti suoraan otteluvoitoin 4-0, mitä voitaisiin pitää jo katastrofina IFK-leirissä.

– Jokerit on pelannut hurmoksessa, ja tänään täydellä areenalla tulee olemaan huikea tunnelma. IFK:n ongelma on edelleen tasakentällisin pelaamisessa, paikkoja ei aukea eikä maaleja synny. Kaikki odottavat, milloin IFK:n peli alkaa kulkea, mutta tähänastisilla esityksillä se voi jäädä haaveeksi, Tiki tykittää Unibetilla.

– IFK on nyt selkä seinää vasten, riittääkö mestarilla enää nälkää syttyä taistelemaan? Veikkasin sarjan menevän Jokereille 4-2, mutta nyt näyttää siltä, että se menee suoraan 4-0. Tulosvetoon 3-1 kotijoukkueelle.

Erikoiskampanja SuomiKiekko-sivuston lukijoille: Tarjoamme ”Maailmanmestarit 2011” Tupla-DVD:n kaikille Unibetin uusille asiakkaille ILMAISEKSI! Samalla sinä kuittaat jopa 100 euron bonuksen! Osallistu kampanjaan ja lue tarkemmat ohjeet täältä!