Suomalaisilla vaisu ilta Elitserienissä

TPS ja Sport ottavat yhteen! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Keskiviikon pudotuspelikierros Elitserienissä sujui suomalaisittain vaatimattomasti.

Pudotuspelit pirteästi aloittanut Toni Koivisto saalisti syöttöpisteen Luleån hävitessä kotiottelunsa Tukholman AIK:lle maalein 2-3. Sen sijaan seuran muut suomalaiset Joonas Vihko, Topi Jaakola ja Ville Viitaluoma jäivät ilman merkintöjä. Voiton myötä AIK siirtyi ottelusarjassa 2-1 johtoon.

Illan toisessa pelissä Modo otti ensimmäisen voittonsa Skelfteåsta kaventaen sarjan 2-1 -tilanteeseen.  Ottelu ratkesi jatkoerän neljännellä minuutilla 2-3 lukemiin tshekki Rob Schrempin maalilla. Skellefteån Hannu Pikkarainen ja Modon Joonas Lehtivuori eivät päässeet pisteille.

TPS ja Sport ottavat yhteen! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!