Pekka Rinne pelasi jo toistamiseen epävarmasti kun kotijoukkue Pittsburgh takoi viisi maalia 23:sta laukauksesta Nashville-vahdin taakse. Ottelu päättyi 5-1.

– Vaikea alku ja sama juttu toisessa erässä – nopea maali heille ja siinä se peli sitten olikin, Rinne suri AP:n mukaan.

Ensimmäistä kertaa Preds-paidassa pelannut Aleksandr Radulov näytti miksi hänen siirrostaan on kohuttu ja teki saman tien maalin. Ottelun tähti oli kuitenkin taas yllätyksettä Jevgeni Malkin, joka maalasi kahteen otteeseen ja on tehnyt nyt seitsemän pistettä viimeisessä kahdessa ottelussa. Sidney Crosby jäi pisteittä.

– Jos pitäisi tänään äänestää, hän olisi minun MVP:ni, Preds-valmentaja kehui Barry Trotz Malkinia.

Kehuja sai Malkinin maanmies Radulovkin. Trotz oli ilmeisen tyytyväinen hankintaansa.

– Kaiken sen vuoksi mitä hän on käynyt läpi viimeisen 10-12 päivän aikana, hän ei ole päässyt luistelemaan paljon, mutta minusta hän pelasi hienosti. Kaveriksi, joka ei ole pelannut täällä neljään vuoteen, hän oli OK, Trotz pyöritteli.

Tappiollaan Nashville putosi lännessä viidennelle sijalle, pisteen Detroitin taakse. Pittsburghilla puolestaan on toiseksi eniten pisteitä idässä, mutta pelaaminen samaisessa atlantin divisioonassa konferenssikärki New York Rangersin kanssa pitää pingviinit muiden divisioonajohtajien takana neljäntenä.

NHL:ään saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!