JYP taistelee vielä tiukasti kuuden parhaan sakkiin pääsystä ja lisäpisteiden mahdollisuus avautuu perjantaina sarjajumbo Ilvestä vastaan.

Edellisessä pelissä JYP nappasi upean 5-1-voiton toisesta kärkipään joukkueesta Ässistä. JYP-käskijä Jyrki Aho summaa tilanteen.

– Lähdettiin hyvin Ässät-peliin mukaan. Onnistumisia tuli ylivoimalla ja vastustajaa syö, jos maaleja pystytään tekemään sopiviin rakoihin – tehtiin toisen ja kolmannen erän alkuun tärkeitä maaleja – siinä vaiheessa helposti tapahtuu niin, vastustajan ei ole helppo lähteä peliä kirimään. Onnistuttiin siis hyvin oikeina hetkinä, Aho kertoo SuomiKiekko.com-sivustolle.

Illan Ilves-mittelöön Aho ei lähde takki auki, vaikka vastaan asettuu sarjan heikoin joukkue.

– Kolme pistettä tulee jokaisesta pelistä, jokainen peli tässä vaiheessa on tärkeä. Se kannattaa ymmärtää, että Ilves, vaikka on häntäpäässä, niin ei lähde soitellen sotaan. He ovat pelanneet napakoita pelejä – voittaneet mm. Bluesin edellisessä kotipelissään – ja tulevat varmasti kotipelissä tekemään kaikkensa.

– Meillä on hyvä mahdollisuus lähteä hakemaan pisteitä ja niihin mahdollisuuksiin kannattaa tarttua. Totta kai aina me käydään pelillisiä asioita, varsinkin erikoistilannepelaamista, kun lähdetään otteluihin.