Dinamo Moskovan ja Torpedo Nizhni Novgorodin välillä pelataan maalien valossa ääritasaista puolivälieräsarjaa KHL:ssä.

Maanantaina Dinamo ratkaisi neljännen välienselvittelyn kolmisen minuuttia ennen täyttä aikaa, kun Leijona-hyökkääjä Leo Komarov syötti Konstantin Gorovikovin 3-2-voittomaalin. Komarov oli helpottunut, että matsi ei mennyt jatkoajalle, sillä Torpedo on vienyt ottelusarjassa jo kaksi kiinnitystä juurikin jatkoajalla.

– Pelasimme 1-2-tilanteessa ilman paniikkia. Valmentajat rauhoittelivat meitä toisen erän jälkeen. Olemme jo kaksi kertaa hävinneet jatkoajalla, emmekä halunneet kokea sitä kolmatta kertaa, Komarov sanoo Championat.comille.

Ottelusarja on tasan 2-2 ja jatkopaikka irtoaa neljällä voitolla. Maanantain toisessa sarjassa Pietarin SKA teki hakkelusta Atlantista voittamalla maalein 5-1. Tämä ottelusarja on katkolla keskiviikkona, sillä SKA johtaa otteluvoitoin 3-1.

KHL:ään saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!