Anaheim törmäsi jälleen Kari Lehtoseen kun Dallas vei ankkoja kotonaan 2-0. Puhtaan maalin pitänyt Lehtonen oli luonnollisesti ottelun ykköstähti. Tappio oli yksi naula lisää Anaheimin pudotuspeliarkkuun.

– Viimeiset kolme viikkoa me olemme pelanneet hyvin vahvasti ja kaikki ovat auttaneet minua. Olen yrittänyt tehdä itse saman, 22:n torjunnan Lehtonen sanoi sarjan kotisivulla.

– On hauskaa pelata kun voi saada voittoja – jätkät hymyilevät ja tekevät lujasti työtä. Tämä on hyvä aika vuodesta onnistua.

Lisää huonoja uutisia Anaheimille tuli Hart-voittaja Corey Perryn loukkaannuttua. Perry laitataklattiin toisessa erässä Stephane Robidaksen toimesta. Perry piteli kiinni olkapäästään ja puolustaja sai tempustaan kaksiminuuttisen.

– Perryllä on paljon luonnetta, paljon aloitteellisuutta ja kaikkea muuta positiivista, valmentaja Bruce Boudreau sanoi laiturin yrittäessä palata kahteenkin otteeseen jäälle.

Boudreau kertoi, että röntgen-kuvat osoittivat, että murtumia ei osumasta ollut onneksi aiheutunut. Perry ehti pelata reilut 10 minuuttia.

Kun Anaheimille on jaossa enää 26 pistettä, eroa pudotuspeliviivaan on tullut jo 8 pistettä. Käytännössä Anaheimin pitäisi voittaa kaikki jäljellä olevat ottelut voidaakseen olla jokseenkin hyvällä todennäköisyydellä pudotuspeleissä. Dallas jatkaa divisioonakärkenä ja konferenssikolmonena.