Korpikoskelta paloi käämit – "Kulutamme energiaa takaa-ajoon"

Stanley Cup -finaalit alkavat! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Kari Lehtonen pelasi voitokkaasti Dallasin maalilla teksasilaisten viedessä Phoenixia luvuin 4-3 rangaistuslaukausten jälkeen. Lehtonen torjui 27 laukausta saaden näin torjuntaprosentikseen tasan 90.

Ottelun tähdiksi nousivat Loui Eriksson, Mike Ribeiro ja Michael Ryder, jotka tekivät kolme pistettä mieheen.

– Nuo jätkät (Ryder ja Eriksson) ovat eliittipelaajia. He osaavat tehdä maaleja, he osaavat syöttää, he osaavat puolustaa – he osaavat tehdä kaiken oikein jäällä, Ribeiro sanoi THN:n mukaan.

Lehtosen pidettyä vastustaja nollilla rangaistuslaukauksilla, jäi kojooteille kotiintuomisiksi vain piste. Oltuaan 3-1 -tappioasemassa vielä kolmannessa erässä, valmentaja Dave Tippett ei ollut täysin pettynyt.

– Me keksimme miten saamme pisteen ja nyt jättämme tämän taaksemme, Tippett sanoi.

Maalin tehnyt Lauri Korpikoski ei kuitenkaan osannut olla yhtä tyytyväinen tulokseen.

– Tämä on kovaa. Olemme olleet tässä tilanteessa liian monta kertaa. Me kulutamme liikaa energiaa siihen, että ajamme muita takaa pelissä, Korpikoski valitti.

Merkitysero voiton ja tappion välillä oli ottelussa valtava, sillä vaikka joukkueiden ero pisteissä oli ennen peliä pyöreä nolla, ero konferenssisijoituksessa oli peräti kuusi. Kyseessä oli nimittäin taistelu tyynenmeren divisioonan kärkipaikasta. Voitollaan Dallas pysyi lännen kolmosena ja Phoenix yhdeksäntenä ulkona pudotuspelipaikoista.

SM-liigaan saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!

Stanley Cup -finaalit alkavat! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!