Uutisoimme aikaisemmin, että KHL:n pudotuspeleistä pudonnut Salavat Julajev Ufa tiedottaa pian shokkisiirrosta (uutinen).

Hockey Pravda -lehden mukaan Salavatin tähtipelaaja Aleksandr Radulov on siirtymässä Nashville Predatorsin riveihin, vaikka hänellä on ensi kauden kattava sopimus Ufan kanssa.

Sports.yahoo.com -verkkosivujen toimitus tavoitti lauantaina venäläisen tähden agentin, Juri Nikolajevin. Nikolajev oli haluton kommentoimaan siirron yksityiskohtia tässä vaiheessa.

– En sano mitään. Huomautan vain, että tämä asia tulee ratkaista Salavat Julajevin kanssa. Ilman yhteisymmärrystä mitään ei tule tapahtumaan. Virallisesti KHL-sopimukset päättyvät huhtikuun 30. päivä, Nikolajev kertoo.

”Hän on KHL:n suurimpia tähtiä”

Agentin mukaan siirto voi torppautua vielä monesta eri syystä.

– Älä yritä saada minusta mitään irti. Meidän täytyy selvittää Radulovin polven tilanne. On paljon kysymyksiä, jotkut niistä koskevat hänen terveyttään.

Nikolajevin mielestä seuraavat liikkeet on mietittävä tarkkaan.

– Olen valmis riskeeraamaan, mutta en tällaisilla hetkillä. Luuletko, että on helppo sanoa ”Alex, mene NHL:ään!”. Tämä on myös poliittinen asia. Hän on KHL:n suurimpia tähtiä, ellei suurin.