Kärpät on nousseet ensimmäisen tappion jälkeen kolmeen voittoon Pelicansista. Kärppien nousua kuvastaa myös maalivahdin Johan Backlundin esitykset, jotka ovat avauspelin 5-0-tappion jälkeen parantuneet merkittävästi.

– Mahtavaa, kun voitimme. Pitää kuitenkin muistaa, että neljäs voitto tarvitaan vielä. Nämä ovat olleet tasaisia pelejä lukuunottamatta sitä ensimmäistä, jossa olimme surkeita. Olimme silloin vihaisia itsellemme, ja halusimme näyttää, että olemme parempia, Backlund kertoo Kaleva.fi:ssä

Pelicansin maalilla ovat vuorotelleet Niko Hovinen ja Joonas Kuusela. Hovisella epäillään olevan vammoja, mutta joukkue kertoo peluuttavansa vain parempaa vahtia päivän mukaan. Kärpistä on ihan sama kumpi siellä pelaa, eikä se vaikuta mitenkään joukkueen tekemiseen.

– Emme tuhlaa siihen energiaa. Molemmat maalivahdit ovat hyviä, ja meidän tehtävämme on vain tehdä heidän iltansa mahdollisimman vaikeaksi – onpa maalissa kumpi tahansa.

Sarja jatkuu perjantaina Lahdessa, missä Kärpillä on mahdollisuus jo varmistaa välieräpaikka.

Erikoiskampanja SuomiKiekko-sivuston lukijoille: Tarjoamme ”Maailmanmestarit 2011” Tupla-DVD:n kaikille Unibetin uusille asiakkaille ILMAISEKSI! Samalla sinä kuittaat jopa 100 euron bonuksen! Osallistu kampanjaan ja lue tarkemmat ohjeet täältä!