Jukka Jalonen MM-joukkueesta: "NHL-pelaajia enemmän kuin viime vuonna"

Leijonille jättikerroin 5,00 MM-finaaliin

Jukka Jalonen nimesi ensimmäisen leiriryhmänsä, joka aloittaa valmistautumisen kohti jääkiekon MM-kisoja. Seitsemän viikon aikana ryhmä elää runsaasti – viikottain tulee uutta miestä ja vanhasta ryhmästä yhtä monta lähtee lomille.

Ensimmäisen leiriryhmän kasaaminen on Jalosen mukaan kaikista haastavinta.

– Ensimmäisen joukkueen kasaaminen on kaikkein vaikein homma, kun joukkueet lopettaa kauden niin eri aikaan, Jalonen kertoi SuomiKiekko-sivustolle.

– Nyt valittu joukkue on kansainvälisesti kokematon, pakko myöntää. Reilu kentällinen on kokeneita pelaajia näissä kinkereissä, loput vähemmän pelanneita ja osa vielä ollenkaan. Varmasti erittäin motivoitunut ja nälkäinen joukkue.

Leiriryhmä ei ole täysin kokeilujoukkue, vaan mahdollista on pysyä joukkueessa koko rumban ajan kisojen loppuun asti. Potentiaalisia MM-kisapelaajia leiriryhmässä ovat mm. viime keväänä kisajoukkueessa mukana olleet Topi Jaakola, Pasi Puistola, Mika Pyörälä, Antti Pihlström ja Jesse Joensuu.

– Viime vuonna kuusi pelaajaa oli alusta loppuun mukana seitsemän viikon ajan. Uskon, että suunnilleen yhtä monella tällä kaudellakin on mahdollisuus samaan. Mutta kilpailu on vielä vähän kovempaa kuin viime kaudella. On selvää, että lopullisessa kisajoukkueessa NHL-pelaajia tulee varmaan olemaan enemmän tällä kaudella.

Katso ensimmäinen leiriryhmä täältä!

Erikoiskampanja SuomiKiekko-sivuston lukijoille: Tarjoamme ”Maailmanmestarit 2011” Tupla-DVD:n kaikille Unibetin uusille asiakkaille ILMAISEKSI! Samalla sinä kuittaat jopa 100 euron bonuksen! Osallistu kampanjaan ja lue tarkemmat ohjeet täältä!

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Leijonille jättikerroin 5,00 MM-finaaliin