Miikka Kiprusoff ja Olli Jokinen loistivat Calgaryn 5-3 kotivoitossa Winnipegistä. Kipper torjui jokseenkin karmaisevan 42 laukausta ja valittiin kolmostähdeksi, kun taas Jokinen nakutti kolme maalisyöttöä tilastoihinsa.

Jets-valmentaja Claude Noel ei ollut hyvillään ottelun jälkeen. Kysyttäessä kuinka pettynyt hän on kahteen pisteettömään vieraspeliin, Noel oli äkäinen.

– Kuinkahan haluaisit minun vastaavan tuohon? Sanonko ”keskikokoisesti” vai ”isosti”? Miten kuvailisin asiaa? Onko pettymyksessä jokin taso? Olisiko se kymppi vai kuutonen asteikolla 0-10? Kuinka pettynyt minun tulisi olla?, Noel kyseli Calgary Heraldin mukaan.

Winnipegin vieraspelitilastot ovat surullista luettavaa verrattuna kotipeleihin, jotka joukkue voittaa korkealla prosentilla. Kun kotona voitto on tullut kaikkiaan 25 kertaa 35:stä, vieraissa luku on 15 voittoa 34:stä.

Tämän kertainen tappio piti Winnipegin ensimmäisenä joukkueena, joka on jäämässä pudostuspelien ulkopuolelle idässä. Seura on kuitenkin pisteissä tasoissa kaksi ottelua vähemmän pelanneen Washingtonin kanssa. Calgary on niin ikään yhdeksäs lännessä, pisteen päässä San Josesta.