Vaikka SM-liigan runkosarjaa on jäljellä enää kaksi kierrosta, mitään ei ole vielä ratkaistu. Moni on toivonut paluuta kahdeksan joukkueen playoffseihin, mutta kiekkolegenda Esa Tikkasta nykymeno miellyttää.

– Sarjassa on tällä hetkellä vain yksi joukkue, jolla ei ole mitään pelattavaa. Käsittääkseni juuri tätä uudistuksella lähdettiin hakemaan, ja voidaan sanoa, että hyvin on onnistuttu. Lisäksi sijoilta 9–12 voi aina nousta yllättäjiä, kuten Blues viime vuonna osoitti. Mennään näillä vaan, ”Tiki” linjaa peliyhtiö Unibetin tiedotteessa.

Muutama SM-liigan mestarisuosikki on kärsinyt poissaoloista. Tikkanen arvioi niiden vaikutuksia vaihteleviksi eri joukkueiden kohdalla.

– IFK:n palaset eivät ole niin hyvät, kuin ne voisivat olla tässä vaiheessa kevättä. Janne Pesonen ja Mikael Granlund ovat yhä sivussa. Poissaolot ovat olleet pitkiä, ja vaikka miehet ehtisivätkin torstain kierrokselle, peleihin paluu on aina vaikeaa. Ei sieltä nappia painamalla tulla takaisin. IFK:n onneksi riveistä on noussut uusia ratkaisijoita, kuten Tyler Redenbach, mutta kyllä joukkue tarvitsee kärkimiehensä huippukunnossa playoffseissa, Tiki sanoo.

– Pelicans saa puolestaan tänään Niko Hovisen takaisin maalille. Tämä on aivan elintärkeä asia joukkueelle. Pelicans nousee ja kaatuu Hovisen mukana, se on fakta, Tiki kommentoi yhtä kevään mestarisuosikeista, Tikkanen jatkaa.

Hanki SM-liigan otteluihin lisäjännitystä lyömällä vetoa Unibetilla – uutena asiakkaana jopa mukavan bonuksen turvin. Avaa pelitili ja hyödynnä 100 euron bonus tästä!