SM-liigassa on tänään torstaina vuorossa kolmen ottelun kierros. Kiekkolegenda Esa Tikkanen painottaa ennen huippuottelua Jokerit-Kärpät kotijoukkueen sairastuvalta palaavan kaksikon merkityksen lopputuloksen kannalta suureksi.

– Todellinen kuuden pisteen ottelu. Joukkueiden välille on muodostunut hyvää rivalrya 2000-luvulla, ja kyllähän Kärpät on ollut näissä perinteisesti niskan päällä. Viimeiset 3 peliä ovat olleet Jokereilta heikkoja, varsinkin oma pää on vuotanut, ”Tiki” alustaa Unibetin tiedotteessa.

– Nyt joukkue saa kuitenkin kaksi kovaa pelaajaa takaisin riveihin, kun Ilari Filppula ja Janne Lahti palaavat. Kärppien ykkösketju on todella tehokkaassa vireessä, mutta puolustuspään poissaolot rokottavat joukkuetta.

Tikkanen näkeekin helsinkiläisjoukkueen illan kuumimman kohtaamisen suosikiksi.

– Uskon, että Jokereilla on tänään erinomainen vauhti isossa kotikaukalossaan ja tämä kääntyy kotivoitoksi. Taistelu kuudennesta sijasta siis jatkuu! Lopputulokseksi uskon lukemia 4-2.

KalPa ja JYP muut Tikkasen voittajaehdokkaat

Espoon Blues saapuu Kuopioon KalPan vieraaksi tilanteessa, jossa sijoitus on jo sinetöity.

– Blues hakee lähinnä hyvää virettä sääliplayoffseja varten. KalPa sen sijaan tappelee ykkössijasta, ja on tässä selkeä ennakkosuosikki. Uskon KalPan taistelevan tässä tärkeän kotivoiton, Tiki analysoi.

Kohtaamisessa Lukko-JYP Tikkanen liputtaa vierasjoukkueen puolesta.

– JYP on liigassa neljäntenä ja tappelee kotiedusta. Joukkue on parantanut koko ajan kauden edetessä. Ei peli edelleenkään kaunista ole, vaikka Risto Dufva onkin lähtenyt, mutta tulosta tulee. Lukon esitykset eivät ole varsinaisesti vakuuttaneet minua, joten arvelen vierasvoittoa.

Kaikkiin otteluihin voit saada lisäjännitystä lyömällä vetoa Unibetilla – uutena asiakkaana jopa mukavan bonuksen turvin.