Suomalaisvahdit Antti Niemi ja Miikka Kiprusoff kohtasivat viime yön Calgary-San Jose -ottelussa Albertassa. Jatkoajan jälkeen kotijoukkueelle 3-2 kääntynyt ottelu oli jälleen vaikenpuoleinen Niemelle, joka torjui 19 laukausta 86,4:n torjuntaprosentilla. Kiprusoff puolestaan oli torjuntatöissä 29 kertaa.

– Yksi piste on parempi kuin ei pisteitä, mutta ei tämä ollut meidän tavoitteemme. Minusta pelasimme riittävän hyvin saadaksemme kaksi, mutta nyt emme lähde kotiin niiden kanssa, sanoi Sharks-valmentaja Todd McLellan Mercury Newsin mukaan.

Jatkoajan ratkaisumaalin teki Matt Stajan yhdessä Blake Comeaun kanssa kaksi vastaan yksi -hyökkäyksellä, joka lähti liikkeelle San Josen menetettyä kiekko omassa päädyssään Dan Boylen syötettyä kiekko vastustajalle.

Niemi näytti olevan tilanteessa huonosti sijoittuneena ja pahasti myöhässä laukauksen tullessa, eikä torjunta ollut lähelläkään.

– Pelin yrittää voittaa ja tuollaista ei saa tapahtua, mutta tapahtui kuitenkin. Me teimme kovaa työtä päästäksemme takaisin peliin ja on syvältä, että peli loppui sillä tavalla, Boyle valitteli virhettään.

Calgary ja San Jose ovat nyt yhdeksäs ja kahdeksas joukkue lännessä tasapistein. Sharks on pelannut ottelun vähemmän ja näin ollen pysyi vielä pudotuspelirajan yläpuolella.