Blues yrittää pitää takaa-ajajat loitolla – ”Paineen alla pitää kyetä pelaamaan”

NHL:ssä Dallas - Ottawa! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Bluesin kakkosvalmentaja Mikko Saarinen on kohtuullisen tyytyväinen joukkueen peli-ilmeeseen edellisen pelin jälkeen. Siinä joukkue joutui taipumaan sarjakärki KalPalle Kuopiossa.

– Meidän pitää vain vahvistua tästä henkisesti. Peli kuitenkin meni oikeaan suuntaan. Hyökkäyspeliä saimme vähän raiteille. Avauspelaaminen ja suorat hyökkäykset onnistuivat hyvin. Maalipaikkojen tullessa puristetaan liikaa mailaa, Saarinen kertoo Bluesin kotisivuilla.

Bluesin vieraaksi saapuu lauantaina HPK, joka pelasi perjantaina Pelicansia vastaan. HPK hävisi ottelun voittomaalikisan jälkeen.

– Meillä oli välipäivä ja HPK pelasi vielä perjantaina. Lauantaina meidän pitää olla luistelevampi joukkue ja pelin edetessä jaksavampi joukkue. Asetelmat ovat hieman erilaiset. HPK voi pelata paineetta ja jopa riskillä, sillä heidän kautensa päättyy ensi viikolla. Meidän pitää paineen alla kyetä pelaamaan, Saarinen jatkaa.

NHL:ssä Dallas - Ottawa! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!