Anaheim kärsi toisen peräkkäisen tappion viime yön ottelussa Buffaloa vastaan. Ducks kaatui kotonaan maalein 2-0.

Ottelun ratkaisuroolissa oli Buffalo-vahti Ryan Miller, joka torjui peräti 43 laukausta, kun toisessa päässä Jonas Hillerin lukema oli 22. Miller eväsi vastustajalta useita ilmiselviä maalipaikkoja.

Kotijoukkue turhautui 60 minuutin aikana sen verran pahasti, että rangaistuksia ottelussa jaettiin 106 minuutin edestä, jä niistä 82 tuli viimeisen noin puolen minuutin aikana.

– Jos näkee Ryan Getflafin ja Corey Perryn tappelemassa, niin tietenkin kyse on turhautumisesta, siinä kaikki. He yrittävät tehdä maaleja niin kovaa eivätkä pysty siihen, sanoi ankkavalmentaja Bruce Boudreau OC Registerin mukaan.