TPS julkisti kolme jatkosopimusta

TPS on tehnyt kauden 2012–2013 kattavat jatkosopimukset Ville Vahalahden, Marko Anttilan ja Marko Virtalan kanssa, kertoo seuran tiedote.

Tuleva kausi on 34-vuotiaalle Vahalahdelle jo 14. TPS-paidassa. Joukkueen kapteeni kantaa kultakypärää ja on SM-liigan pistepörssissä toiseksi paras kotimainen pelaaja pörssin seitsemännellä sijalla. Turun Palloseurassa 646 SM-liigan runkosarjan ottelua pelannut laitahyökkääjä on voittanut urallaan neljä SM-kultaa ja yhden hopean. Jos Vahalahti pysyy terveenä, hänestä tulee ensi kaudella eniten jääkiekon pääsarjaotteluita TPS:ssä pelannut.

Ilveksestä täksi kaudeksi TPS:ään siirtynyt isokokoinen Marko Anttila on jo laittanut 31 tehopisteellä (11+20) uusiksi yhden kauden piste-ennätyksensä. 26-vuotiaan laitahyökkääjän hyvät otteet ovat tuoneet hänelle tällä kaudella myös kaksi kertaa kutsun maajoukkueeseen EHT-turnaukseen.

SM-liigassa 191 SM-liigan runkosarjan ottelua pelanneelle Marko Virtalalle tuleva kausi on neljäs kausi TPS-paidassa. Vuonna 2010 TPS:ssä mestaruuden voittanut Virtala on 14 tehopisteellään (4+10) kolmen pisteen päässä yhden kauden piste-ennätyksestään.


Florida Panthers – Vegas Golden Knights | Maxit Floridalle! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️