Tätä asiaa Selänne ei olisi ikinä voinut kuvitella

Jokerit palaa kaukaloon perjantaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Anaheimin suomalaishyökkääjä Teemu Selänne tietää, että vanhemmalla iällä on syytä tehdä ”kotitehtävät” huolella.

Huipputasolla pelaaminen vaatii, että pidät kropan kunnossa. Selänteen mielestä yli nelikymppisenä voi pelata NHL:ssä ja huipulla, jos on pilke silmäkulmassa.

Tshekkipelaaja Jaromir Jagr täytti keskiviikkona 40 vuotta. Selänne, 41, tietää mistä on kyse Jagrin kohdalla, sillä kaksikko on kohdannut useita kertoja tositoimissa niin maajoukkuetasolla kuin NHL:ssä.

– Olen pelannut ​​Jagria vastaan 20 vuotta kansainvälisellä tasolla, junioreissa ja NHL:ssä. Hän osaa hymyillä ja se on yksi asia, joka näkyy hänessä aina. Hänellä on hauskaa. Se on ainoa syy, miksi hän voi pelata noin vanhana. Silloin kun sinulla on hauskaa ja voit nauttia tästä, teet oikeita asioita, Selänne sanoo NHL:n verkkosivuilla.

Yhtä asiaa Selännekään ei olisi ikinä voinut kuvitella.

– On selvää, että kuntopuoli ja kaikki muut asiat täytyy tehdä paremmin vanhemmalla iällä, mutta nämäkin asiat haluat tehdä hymy kasvoillasi, koska haluat edelleen pelata. En olisi ikinä voinut kuvitella, että nautin tästä pelistä enemmän vanhemmalla iällä kuin silloin nuorena. Ja se on ihmeellistä.