Olli Jokinen teki jo kauden 49. pisteensä syöttämällä Calgaryn ensimmäisen sen vierastappiossa Dallasia vastaan. Molemmat joukkueet taistelevat kynsinhampain lännen viimeisistä pudotuspelipaikoista.

Ottelu venyi jatkoajalle, jossa Mike Ribeiro teki 3-2 voittomaalin ja valittiin ykköstähdeksi. Dallas-vahti Kari Lehtonen valittiin kolmoseksi torjuttuaan 25 laukausta. Miikka Kiprusoff toisessa päässä torjui 29.

Ykkösketju Jarome Iginla, Jokinen ja Alex Tanguay pelasivat jokainen yli 25 minuuttia – Iginla yli 26. Myös Michael Cammalleri ja puolustaja Mark Giordano olivat kentällä jatkuvasti.

– He ovat meidän viisi kärkipelaajaamme. Hyökkäyksellisesti me nojaamme vahvasti heihin, sanoi Calgary-valmentaja Brent Sutter Calgary Heraldin mukaan.

Vaikka ykkösketju teki jälleen tehoja, Sutter ei ollut kuitenkaan esitykseen täysin tyytyväinen.

– Minusta me emme pelanneet erityisen hyvin. Ensimmäisessä erässä jalkamme eivät toimineet. Me seisoimme paikallamme. Toisessa emme saaneet tuotettua hyökkäyksiä. Me emme ole niin hyvä kiekkoseura, että voisimme unohtaa pelin hetkeksi otteluissa. Löysimme kuitenkin tavan saada piste, Sutter sanoi.

Luottohyökkääjä Cammalleri tiedosti, että parhaiden pelaajien tulee olla parhaita pelaajia.

– On selvää, että vastuu on meillä. Me kaikki haluamme sen vastuun, Cammalleri sanoi.

Calgary on nyt viimeinen pudotuspelien ulkopuolinen joukkue, kaksi pistettä Los Angelesista, kun taas Dallas on seuraavana kaksi pistettä Calgarystä.