Miikka Kiprusoff piti Los Angelesin nollilla Calgaryn voittaessa vieraissa 0-1 viime yönä. Kiprusoff valittiin ykköstähdeksi pelissä. Voitto nosti Calgaryn takaisin playoff-rajan yläpuolelle.

Kipper teki useammankin upea torjunnan – muun muassa Dustin Penneriä vastaan, joka oli poissa kokoonpanosta Kings-valmentaja Darryl Sutterin päätöksellä kolme ottelua.

– Kyse ei ollut vain toisen mahdollisuuden antamisesta. Hän on veteraani. Hänen on syytä nousta esiin. Se on hyvin yksinkertaista. Hänet jätettiin pois kokoonpanosta, koska hän oli paska, Sutter arvioi Calgary Heraldin mukaan.

Penner teki työtä käskettyä ja heti alkuun, neljä minuuttia ensimmäistä erää, lähes maalin, jonka Kipper sai vaivoin torjuttua. Myös varsinkin toinen erä oli Kingsin hallintaa – laukaukset menivät 12-2 eteläkalifornialaisille.

Lopulta Calgaryn luottohyökkääjä Mike Cammalleri teki ratkaisevan maalin kolmannen erän neljännellä minuutilla Tom Kostapouloksen nätistä syötöstä.

Tappio oli jo toinen perättäinen Los Angelesille yksimaalisessa ottelussa.

– En ole varmaankaan koskaan nähnyt tällaista. Ehkä playoff-sarjassa tai sen sellaisessa, mutta en runkosarjassa. Tämä on turhauttavaa, Sutter sanoi sarjan kotisivulla.

Useita tappiota tammi-helmikuussa kärsinyt Kings tippui nyt jo playoff-rajan alle lännessä. Se on kuitenkin tasapisteissä Calgaryn kanssa ja sijoittuu alemmaksi ainoastaan pienemmällä voittojen määrällä.