Sharks-vahti Antti Niemellä ei mene hyvin. Niemi vaihdettiin jo ensimmäisessä erässä viime yönä päästettyään kolme maalia yhdestätoista laukauksesta. Ottelu päättyi kotijoukkue Columbukselle 6-3.

Kyse ei ole enää poikkeuksesta. Viime torstaina Niemi päästi kuusi maalia 25 laukauksesta Tampaa vastaan. Tällöin valmentaja Todd McLellan oli suorapuheinen kritiikissään.

– Hän oli surkea. Minä suojelen häntä paljon ja puhun joukkueesta, mutta hänen täytyy pystyä parempaan. Hänen täytyy yksiselitteisesti pystyä parempaan, McLellan sanoi paikalliselle Mercury Newsille.

Columbus-tappiossa Niemi muiden muassa sai lisää kuraa niskaansa. Kysyttäessä vetikö hän Niemen vaihtoon tyytymättömyyttään, valmentaja vastasi seuraavaa.

– Maalivahdit, puolustus, hyökkäys ja valmennus kaikki pelasivat kammottavan ottelun, McLellan kertoi tällä kertaa Mercury Newsille.

San Jose on yhä lännen kolmonen divisioonansa kärkipaikan turvin. Tappioputki on kuitenkin nostanut divisioonakilpailija Phoenixin jo pisteissä tasoihin, joten romahdus sijoituksessa voi olla edessä.