Pekka Rinne kuului omaan tapaansa ottelun ratkaisupelaajiin Nashvillen voittaessa Los Angelesin 2-1 kotonaan. Rinne valittiin kakkostähdeksi torjuttuaan 30 laukausta torjuntaprosentilla 96,8.

– Kova halli tulla pelaamaan, kova ja hyvä joukkue. Me pystyimme vastaamaan melko hyvin, Kings-luotsi Darryl Sutter sanoi LA Timesin mukaan Nashvillestä.

– Me emme vain olleet riittävän määrätietoisia ja viimeistelleet maalitilanteita. Meillä oli hienoja mahdollisuuksia, mutta emme vieneet niitä loppuun.

Preds-valmentaja Barry Trotz kehui vastustajaa.

– Me olimme kohtuullisen hyviä ensimmäisessä erässä, mutta toisessa ja kolmannessa meiltä puuttui L.A:n keskittyminen yksityiskohtiin ja kiireellisyys. Minusta L.A pelasi tosi vahvan ottelun.

Rinne johti voitoissa maalivahteja sarjassa jo ennen ottelua ja nyt tietenkin kaunisteli tilastoa entisestään. Kempeleläisellä on 35 voittoa kun seuraavana tulevat Jimmy Howard (Detroit) ja Marc-Andre Fleury (Pittsburgh) 32 voitolla.

Nashville on jo tosiasiallisesti varmistanut playoff-paikan; voitto nosti sen 11 pisteen päähän viivasta. Los Angeles puolestaan on kaksi pistettä viivan alapuolella.