KHL-seura SKA Pietarin GM Aleksei Kasatonov käy kuumana, sillä venäläisestä huippulupauksesta Jevgeni Kuznetsovista käydään jo kauppaa, vaikka KHL:n säännöt kieltävät tämän.

Sport-Expressin mukaan Kuznetsov hylkäsi äskettäin Traktorin tarjoaman 2,5 miljoonan dollarin jatkosopimuksen (lue uutinen). Miehen kintereillä on suurseura Salavat Julajev Ufa, joka pystyy lyömään pöytään kilpailukykyisen tarjouksen. Kasatonov on valmis taistelemaan ja aikoo reagoida KHL:n suuntaan.

– Meitä hämmästyttää Jevgeni Kuznetsovin ympärillä tapahtuva sopimuskeskustelu. Tiedämme, että Salavat Julajev Ufa käy jo taistelua tästä hyökkääjästä. Mutta miten tämä on mahdollista? Heillä ei ole tällä hetkellä oikeutta puhua jääkiekkoilijan eikä hänen edustajansa kanssa, Kasatonov laukoo Allsportinfolle.

– Kuznetsovilla on voimassa oleva sopimus Traktorin kanssa ja se ei ole vielä päättynyt. Eläkäämme rehellisesti ja KHL:n sääntöjen mukaan. Säännöissä sanotaan selkeästi, koska voit alkaa neuvotella: 30. huhtikuuta jälkeen. Kehotamme liigaa tutkimaan tämän asian.

Kasatonov lisää, että SKA Pietari on yksi niistä joukkueista, joita kiinnostaa Kuznetsovin palvelukset. Näillä näkymin superlupaus ei ole jatkamassa Traktorissa, sillä Kuznetsovin tarkoitus on lypsää jättisopimus joltain suuremmalta seuralta.