Ei mennyt kuin 12 sekuntia ja peli oli Leijonille 6-0.

Puolustaja Janne Niskala ampui kovan laukauksen saatuaan kiekon aloituksesta.

Ja mitä vielä: pelikellossa pelattu kolmatta erää ainoastaan 30 sekuntia ja Ossi Väänänen ampuu siniviivalta 7-0!

Kiekko muutti suuntaa maalin edustalla, mutta ainakin tällä hetkellä maali on merkitty Väänäselle.

Toinen erä: Kahden erän jälkeen tilanne on jo 5-0 ja neljännestä maalista vastasi Janne Lahti., joka sai passin Sakari Salmiselta. Viides maali jouduttiin tarkistamaan videolta, sillä Petri Kontiolan sutaisu oli sen verran epäselvä – erotuomarin tarkistus varmisti, että Kontiolan maali hyväksyttiin.

Tshekki vaihtoi toisesssa erässä jopa maalivahtia. Tshekki ei ole pystynyt vastaamaan Leijonien fyysisyyteen millään muotoa ja maalinteon tehokkuus on ollut kovaa tasoa.

Leijonat sai rankkarin toisessa erässä, kun tshekkipelaaja heitti tahallaan mailansa, mutta Leo Komarovin yritys oli ponneton. Leijonat johtaa matsia 5-0 ja Tshekki on kyykyssä.

Ensimmäinen erä: Leo Komarov vei Leijonat ensin 1-0 johtoon alivoimalla ja sitten alkoi Juhamatti Aaltosen show. Nerokas syöttö laidasta Janne Pesoselle ja peli oli jo 2-0.

Eikä siinä vielä kaikki. Leijonien kolmas maali oli huikeata yksilötaitoa Aaltoselta, joka murtautui laidalta keskelle. Ranteet lukkoon ja limppu ylähäkkiin ja nimi huomiseen lehteen.

Ensimmäisen erän jälkeen Leijonat johti jo 3-0.