Mikko Koivu teki tehot 1+1 Minnesotan 3-4 kotitappiossa Winnipegiä vastaan. Ottelu venyi rangaistuslaukauksille asti. Sitten joulukuun 13. päivän, joka merkkasi Minnesotan senaikaisen voitonmarssin loppua, joukkue on nyt hävinnyt 22 peliä edellisestä 27:stä, kertoo Star Tribune.

– Ja sinä haluat minun itkevän asiasta?, sanoi Jets-valmentaja Claude Noel ennen ottelua torstaina kun asiasta kerrottiin hänelle.

Winnipegillä itselläänkin on ollut viime ajat, erityisesti tammikuu, vaikea ja pudotuspelipaikasta joudutaan taistelemaan tosissaan. Kun Wild on valahtanut jo kuuden pisteen päähän pudotuspelirajasta, ja on jäämässä Anaheimin jalkoihin, Jetskin on neljä pistettä omastaan idässä.

– Tämä on pettymys. Ei pidä turhautua, mutta tätä on vaikea on niellä, sanoi kaksi varsinaisen peliajan maalia tehnyt Devin Setoguchi Star Tribunen mukaan.

Wild-valmentaja Mike Yeo yritti pysyä vahvana.

– Me käymme nyt läpi todella vaikeaa aikaa. Tiedän, että monet muut seurat eivät käsittelisi sitä niin kuin meidän jätkät. Me tulemme taistelemaan kovaa joka pelistä, Yeo sanoi.