Dallas iski kolme – "Kari hoiti loput"

Ti klo 19:30 Dortmund-Bayern

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Kari Lehtonen oli juhlittu nimi Dallasissa joukkueen voitettua vieraissa Montréal 3-0. Kakkostähti-Lehtosen nollapeliin sisältyi 31 torjuntaa, kun toisessa päässä Carey Price torjui 33.

Stars-sentteri Mike Ribeiro, joka teki vierailijoiden toisen, kertoi, että peli pidettiin yksinkertaisena. Toisessa erässä ongelmana oli tosin neljä kaksiminuuttista rangaistusta.

– Se oli iso peli meille. Me heitimme kiekkoja maalille ja pidimme pelin yksinkertaisena. Erikoistilannepelimme oli kunnossa, erityisesti alivoimapeli. Maalivahdinkin piti olla hyvä ja Kari teki loistotyötä, Ribeiro sanoi seuran kotisivuilla.

Stars-valmentaja Glen Gulutzankin nosti Lehtosen esille.

– Ehdottomasti Kari auttoi rangaistusten tappamisessa. Minusta me myös blokkasimme muutamia erinomaisia laukauksia hyvin, ja jos he saivat joitakin läpi, me huolehdimme, että vastustaja ei niistä saanut reboundeja. Loput Kari hoiti. Se oli avain voittoon tänään.

Dallas on lännessä kymmenentenä kaksi pistettä pudostuspeleistä. Montréal puolestaan on idän toiseksi viimeinen, seitsemän pistettä viivasta.