Tiki: Redenbach korvaa Hirschovitsin IFK:ssa?

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Peliyhtiö Unibetin kiekkoasiantuntija Esa ”Tiki” Tikkanen kommentoi SM-liigan ja IFK:n tuoreinta pelaajahankintaa Tyler Redenbachia.

IFK-legenda pohtii, mihin joukkue aikoo sijoittaa yllätyshankinta Redenbachin.

– Jännä nähdä, mihin ketjuun Redenbach laitetaan. Kaveri on kuitenkin hyökkäävä pelaaja, ja 1- ja 2-ketjut ovat aika täynnä. Nelosketjuun ei ole mitään asiaa. Taitaakin olla niin, että Redenbach on ennen kaikkea Kim Hirschovitsin paikkaaja. IFK ei ole ollut hänen esityksiinsä tyytyväinen.

Tiki näkee pelintekijänä kunnostautuneessa Redenbachissa potentiaalia IFK:lle, mutta mikään jättipotti mies ei ole.

– Mielenkiintoinen valinta IFK:lta: tarvitseeko joukkue todella hyökkäyspään apua, jonka tehot Sveitsin kakkosliigasta eivät ole tältä kaudelta mitkään huikeat? Toki Redenbach teki SaiPassa ollessaan kovia pistemääriä, joten onnistuessaan mies vahvistaa IFK:n jo entisestään todella vahvaa ja nimekästä hyökkäystä.