Kun hätä on suurin, löytyy pari Granlundia läheltä. Tässä tapauksessa veljekset Mikael ja Markus Granlund, jotka vastasivat toisen erän kolmesta ensimmäisestä maalista.

Tilanteessa 2-2 lähdettiin toiseen erään ja reilun viiden minuutin piinan jälkeen vihdoin slovakkiverkon heiluvan okein urakalla: Ensin Mikael ylivoimalla ja sitten Markus kahdesti – kaikki kolme häkkiä reilun neljän minuutin sisään!

Aleksander Barkov jr säesti veljeskaksikkoa nostamalla upean soolon jälkeen ajassa 31.45 tulostaululle jo 6-2 lukemat. Sitä ennen Slovakia oli jo päätynyt maalivahdin vaihtamiseen.

Sinnikkäät slovakialaiset eivät kuitenkaan anna periksi: Richard Mraz kavensi ajassa 33.37 tilanteeksi 6-3. Edessä on vielä kuuma kolmas erä.