Sport nappasi toisen polven kiekkoilijan

Vaasan Sport tiedottaa loppukauden kattavasta sopimuksesta hyökkääjä Sami Blomqvistin kanssa.

Pelicansista Vaasaan saapuva Blomqvist on toisen polven kiekkoilija, joka on nuori, eteenpäin pyrkivä, hyvin liikkuva ja maalinteon taitava hyyökkääjä. Blomqvist on tällä kaudella pelannut sekä Pelicansissa että Peliitoissa.

– Kun selvisi että Aki Kangasmäki jää Lukkoon niin käänsimme katseemme muualle ja uskon että löysimme sopivan pelaajan joukkueeseemme. Päävalmentaja Pasi Räsäselle tuttu kaveri omaa kovan maalintekopotentiaalin ja sopii muutenkin strategiaamme hankkia nuoria, hyvin liikkuvia ja eteenpäinpyrkiviä pelaajia, urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä sanoo.

– Todennäköisesti Sami pelaa Sportin riveissä jo keskiviikkona Savonlinnassa SapKoa vastaan.