Detroitissa huhutaan jo Teemu Selänteen siirtoa Red Wingsiin Valtteri Filppulan seurakaveriksi. Detroit etsii tällä hetkellä vahvistuksia ennen siirtoajan umpeutumista ja yksi kohteista saattaa olla ankkalegenda.

– Me käymme läpi sen mitä uskomme tarvitsevamme ja mitä on saatavilla siirtoajan umpeutuessa, sanoi GM Ken Holland Detroitin paikallisen median, Michigan Liven mukaan.

MLive sanoo, että haussa on joko maaleja tekevä laituri tai sitten kolmos- tai nelosketjun fyysinen hyökkääjä. Palkkakatto ei nouse ongelmaksi joukkueelle, sillä se on lähes $6 miljoonaa alle rajan.

– Meillä on paljon tilaa palkkakattoon. En ole varma teemmekö mitään, mutta seuraavan kuuden viikon aikana tulemme selvittämään mahdollisuuksiamme, Holland jatkoi.

Kiinnostuksen kohteena on MLiven mukaan muiden muassa Tuomo Ruutu ja Ales Hemsky. Myös Anaheim on osoittanut kiinnostusta myydä pelaajiaan ykkösketjustaan Ryan Getzlaf, Corey Perry ja Bobby Ryan, mutta ongelmaksi nousisi todennäköisesti hinta. Sen sijaan Selänne ei olisi mahdottomuus.

– Jos Anaheimin Teemu Selänne luopuisi siirron kieltävästä sopimuslausekkeestaan lopettaakseen uransa Stanley Cupista kilpailevassa joukkueessa, Red Wings saattaisi olla kiinnostunut. He ajoivat Selännettä takaa aggressiivisesti menneisyydessä, kun hän oli vapaa agentti, MLive kirjoittaa.

//