Sami Kapanen: Katsotaan, mahdunko Leijona-miehistöön

Leijonille jättikerroin 5,00 MM-finaaliin

Sarjajohtaja KalPan kapteeni Sami Kapanen on yhä kiinnostunut pukemaan Leijona-paidan päälleen. Konkarikiekkoilija valittiin syksyllä Karjala-turnaukseen, mutta loukkaantuminen esti paluun maajoukkueeseen.

Kapanen kertoo SuomiKiekko.com-sivuston haastattelussa, että yhteys Leijonien valmennusjohtoon on yhä olemassa.

– Pikkaisen on tietysti juteltu. Omasta mielestä minulla ei ole edes ollut valmiutta kansainvälisiin peleihin. Syksy lähti todella hyvin liikkeelle, mutta sitten siihen tuli kuukauden tauko pelaamiseen. Sen jälkeen se on ollut hakemista, Kapanen myöntää.

Suunta on kuitenkin oikea.

– Sanotaan, että viimeiset kymmenkunta peliä on ollut sitä vanhaa tuttua liikettä, ja sitä kautta pelaaminen on ollut hyvää. Katsotaan mikä se oma suorittaminen on, kun seuraavia valintoja tehdään; että mahtuuko ryhmään, Kapanen heittää.

Julkaisemme Sami Kapasen haastattelun kokonaisuudessaan vielä keskiviikon aikana.