SaiPan hyökkääjä Elmeri Kaksonen kertoo Etelä-Saimaan blogissaan makoisasta ”pukukoppijäynästä”, jonka mies tehtaili kuukausi takaperin.

Kaksonen ei tietenkään paljasta, keneen tämä kepponen kohdistui.

– Noin kuukausi takaperin olimme lähdössä Turkuun pelaamaan TPS:ää vastaan. Lähdimme päivää ennen peliä reissuun, koska matka Turkuun on pitkä ja pitkä bussimatka ennen peliä samana päivänä ei ole kovin järkevää. Pelipäivänä siis ”jäynien” tekeminen on ehdottomasti kielletty. Tällä reissulla näin kuitenkin tilaisuuteni tulleen, Kaksonen starttaa.

– Aamutreenien jälkeen pakkasimme varusteita kasseihin normaaliin tapaan ja sen jälkeen suuntasimme hallin ravintolaan syömään. Olin itse jäänyt viimeisten joukossa pakkaamaan omia varusteita, kun sain idean, että laitetaanpa 10 kg painokiekkolimppu erään puolustajan kassiin. Painokiekko sujahtikin kätevästi pelihousujen sisälle piiloon. Ruokailtuamme hallilla lounaan, ryhdyimme pakkaamaan kasseja linja-autoon. Kyseinen puolustaja ihmetteli muutamaan otteeseen kopin ja linja-auton välillä ”miten ihmeessä tämä kassi voi painaa näin paljon?? ”.

– Turun päässä jatkui vielä sama laulu! Ripustelimme varusteitamme Turun päässä pukukoppiin niin saimme kyllä hyvät naurut, kun kyseisen pelaajan kassista paljastui metallinen 10 kg:n levy..No tulipahan kannettua vähän ylimääräistä! Pelaajan nimeä en viitsi tarinassa paljastaa, mutta luulen hänen jo ottaneen selvää kuka oli juonen takana. Hänen kostoretkeään siis odotellessa.

Lue koko blogikirjoitus tästä linkistä.