Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue ei selviytynyt nuorten MM-kisojen loppuotteluun. Pikkuleijonat hävisi välierässä Ruotsille tiukan ottelun ja rangaistuslaukauskilpailun jälkeen maalein 2-3.

Suomi oli ensimmäisen erän lähes kokonaan kovan paineen alaisuudessa. Kuin salama kirkkaalta taivaalta aina erän loppupuolella Miro Aaltonen nousi vahvasti vasemmalta maalin taakse, käänsi kiekon Ruotsin vaaravyöhykkeelle, josta Alexander Ruuttu iski suomalaiset 1-0 johtoon! Lue kooste ensimmäisestä erästä täältä.

Toista erää oli pelattu 35.30, kun Joel Armia karvasi Ruotsin puolustusalueelta kiekon ja iski sen rannelaukauksella verkon perukoille ylänurkkaan. Suomi pääsi kolmanteen erään 2-0 johtoasemassa.Lue kooste toisesta erästä täältä.

Länsinaapuri sai kolmannessa erässä takaa-ajovaihteen päälle ja paine Pikkuleijonien kenttäpuoliskolle yltyi entisestään. Ajassa 43.11 ja 58.16 syntyivät ruotsalaisten maalit, jotka tasoittivat ottelun ja veivät ratkaisun jatkoerään. Lue kooste kolmannesta erästä täältä.

Jatkoerässä Ruotsi jatkoi painostamista, mutta maaleja ei lopulta nähty kummassakaan päädyssä. Länsinaapuri ampui kamppailussa yhteensä peräti 58 laukausta kohti Suomen maalia. Pikkuleijonien oli tyytyminen 24 laukaukseen.

Suomi kohtaa pronssiottelussa häviäjän ottelusta Kanada-Venäjä.