Raimo Summanen: Tilanne ei ole paras mahdollinen

KHL-seura Avangard Omskin päävalmentaja Raimo Summanen tietää, että voittoja on tultava pikaisesti, mikäli suomalaisluotsi aikoo pitää pestinsä ykköskäskijänä.

Torstaina Summasen Omsk kärsi nöyryyttävän kotitappion koko sarjan jumbojoukkueelle Avtomobilistille maalein 1-3. Summasen aikana Omsk on pelannut viisi sarjamatsia, joista se on hävinnyt neljä. Ainoan voiton Summasen Omsk nappasi enemmän nyrkkijoukkueena tutuksi tulleelta Vitjazilta. Ex-Leijonaluotsi myöntää, että tilanne on huolestuttava.

– Ensimmäisessä erässä Avtomobilistia vastaan emme onnistuneet ylivoimapelissä ja kadotimme rytmin. Joukkueen tilanne ei ole nyt mitä parhain. Loppua kohdin pelejä pelaamme huonommin ja huonommin. Tämä johtuu enemmän psyykkisistä kuin fyysisistä tekijöistä, Summanen sanoi lehdistötiedotteessa.

Omskin vaativat fanit ovat nousseet jo takajaloilleen. Fanilauma on jo organisoinut äänestystä, jossa selvitellään päävalmentajan uskottavuutta (lue uutinen). Summasella on ensi maanantaina pakkovoiton paikka Barys Astanan saapuessa omskilaisten vieraaksi.

//


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.