Murheellinen Ducks-valmentaja: Kukaan ei halua lopettaa näin

Stanley Cup -finaalit alkavat! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Kari Lehtosen nollapeli saattoi osoittautua viimeiseksi niitiksi Anaheimin epätoivoisessa taistelussa pudotupelipaikasta. Kyseessä oli ns. neljän pisteen ottelu. Dallas-vahti Lehtonen torjui kaikki 27 laukausta Starsin 1-0 -voitossa ankoista ja valittiin ykköstähdeksi.

Dallasin maalin laukoi hieman onnekkaasti pomppineesta kiekosta Alex Golikoski ensimmäisen erän lopussa. Vaikka Anaheim hallitsi peliä ja Dallas sai ainoastaan 16 laukausta Jonas Hilleriä päin, ei tasoitusta tullut. Näin ankat hävisivät varsinaisella peliajalla ensi kerran kymmeneen otteluun.

– Kukaan ei halua lopettaa tuollaiseen tilanteeseen sitä menoa mikä meillä oli. Sen näki alusta alkaen, että Lehtosella oli erityinen pelipäivä menossa ja me olisimme tarvinneet jotakin erityistä, ankkavalmenteja Bruce Boudreau sanoi OCREgisterille.

– Meillä oli tyhjiä maaleja ja me ammuimme ohi. Jos saamme mahdollisuuksia ja käytämme ne, riippumatta siitä miten hyvä maalivahti on, me voitamme pelin. Niin ei käynyt.

Anaheimin, jossa pelaa peräti neljä suomalaista, täytyy löytää jälleen liike-energia saman tien, sillä helmikuun puolivälissä edessä on erittäin pitkä, kahdeksan ottelun mittainen vierasotteluiden putki, josta ei juuri tappioita saisi tulla, mikäli Stanley Cup on mielessä.