Uutisoimme aiemmin, kuinka KHL:n sikajoukkue Vitjaz Tshehov on taloudellisissa vaikeuksissa ja sen seuraava KHL-kausi on vaarassa.

Tshehovin GM Aleksei Zhamnov myönsi, että joukkue saattaa jäädä ilman sponsoreita ensi kaudella, mikä tarkoittaa Vitjazin loppua KHL:ssä.

Yllättävää on, että KHL on valmis tukemaan Vitjazia jopa sponsorien löytämisessä. Sen sijaan muut KHL-joukkueet katsoisivat mielellään, että Vitjaz saataisiin ulos liigasta. Tämä johtuu siitä, että Tshehov pelaa jatkuvasti sikamaisilla otteilla eikä vastustajaa kunnioiteta pätkääkään. Moni KHL-valmentaja pelkää pelaajiensa puolesta, sillä liian useasti Vitjaz pyrkii vain vahingoittamaan vastustajaa.

– Olemme kiinnostuneita kaikkien seurojen jatkamisesta, eikä Vitjaz ole poikkeus. Osallistuimme jo viime kaudella sponsorien etsintään, KHL-varapuheenjohtaja Vladimir Shalajev sanoo RIA Novostille.

– Liigan puheenjohtaja Aleksandr Medvedev auttoi henkilökohtaisesti, jotta löytyisi erilaisia ​​tapoja houkutella sponsoreita ja mainostajia. Olemme auttaneet ja tulemme auttamaan jatkossakin.