Venäjän maajoukkueen ja KHL:n megatähti Aleksandr Radulov on kuuma nimi pelaajamarkkinoilla.

Sport-Expressin mukaan Moskovan TsSKA pohtii vakavasti KHL:n parhaan pistemiehen hankkimista tämän pelisesongin jälkeen. Tällä hetkellä Radulov pelaa Antti Pihlströmin ja Ville Koistisen seurakaverina Salavat Julajev Ufassa, mutta moskovalaisseura aikoo hyödyntää seuran uuden omistajan Rosneft-yhtiön pohjatonta kassaa.

Joidenkin arvioiden mukaan TsSKA:n tuleva vuosibudjetti olisi jopa 70 miljoonaa dollaria ja Radulov tulee olemaan seuran kärkihankintoja.

– Tästä en ole kuullut kuullut mitään. Eikä nyt ole aika edes keskustella näistä asioista. Nyt pelataan Gagarin Cupista ja Aleksandr, joka on kuin kotonaan Ufassa, haluaa pokaalin käsiinsä, Radulovin agentti Juri Nikolajev sanoo Sport-Expressille.

– Radulovilla on tämän ja ensi kauden kattava sopimus Ufan kanssa. Mutta rehellisesti sanottuna meillä on herrasmiessopimus Salavat-johdon kanssa. Sen mukaan Aleksandr voi siirtyä tulevana kesänä NHL:ään.

Odotettavissa on, että tämän KHL-kauden jälkeen Radulovista käydään ankaraa vääntöä. Kuuma kysymys onkin, lyökö TsSKA sellaisen sopimustarjouksen, josta Radulovkaan ei voi kieltäytyä.