Kari Jalonen taustoitti Kim Hirschovitsin hankintaa

Torpedo Nizhny Novgorodin päävalmentaja Kari Jalonen selitti tiistaina HIFK:sta hankitun Kim Hirschovitsin taustoja.

– Hänen kautensa ei lähtenyt hyvin käyntiin Suomessa. Tunnen Kimin, sillä hän on pelannut joukkueessani aiemmin. Tämä oli hänen kolmas peli Venäjällä, tänään hän oli hyvä. Hirschovits auttaa meitä vielä, Jalonen sanoi Sports.ru-sivustolle.

HIFK:ssa flopannut Hirschovits sai tilaisuutensa, kun Matt Ellison loukkaantui.

– Meillä oli ainoastaan viikko aikaa löytää keskushyökkääjä ensimmäiseen ketjuun, koska Ellison joutui leikkaukseen – hänen kausi on ohi. Hirschovitsilla on vielä aikaa sopeutua KHL:ään, Jalonen sanoi luottavaisena.

Hirschovits merkkautti tiistaina Riian Dinamoa vastaan ensimmäisen tehopisteensä KHL:ssä, kun hän syötti Mihail Varnakovin maalin. Jääaikaakin suomalaishyökkääjä sai jo yli 20 minuuttia.