Nuorten MM-kisojen järjestäjät ovat tehneet muutoksen viralliseen ottelukaavioon. Samalla myös molempien puolivälierien ja molempien välierien alkamisaikoja muutettiin.

Alkuperäisen kaavion perusteella Suomen puolivälierän voittaja olisi kohdannut välierissä Kanadan. Tämä olisi kuitenkin johtanut siihen, että saman alkulohkon ykkönen ja kakkonen olisivat mahdollisesti osuneet uudestaan vastakkain jo turnauksen tuossa vaiheessa.

Muutetun kaavion perusteella Pikkuleijonien välierävastustaja on toisen lohkon voittaja (Ruotsi tai Venäjä) – edellyttäen tietenkin, että Raimo Helmisen porukka selviytyy niin pitkälle.

Muutoksen yhteydessä haluttiin yhä varmistaa, että Kanada pelaa oman ottelunsa paikallista aikaa parhaaseen katseluaikaan eli tässä tapauksessa myöhäispelinä. Niinpä Pikkuleijonien sekä puolivälierä että mahdollinen välierä siirrettiin aikaisemmaksi.

Suomen seuraava ottelu pelataan siis kello 24 maanantain ja tiistain välisenä yönä. Mahdollinen välierä olisi sitten vuorossa samaan aikaan päivää myöhemmin.