Ilvespaidat ja -liput olivat hyvin näkyvillä kun Koulukadun legendaarisella jäällä järjestettiin varsin viileässä pakkasilmassa Ilves-tapahtuma eilen aamupäivällä. Ulkoisesti viime vuoteen nähden tapahtumaan oltiin panostettu enemmän ja esimerkiksi katsomot oli nyt puhdistettu liiasta lumesta, kertoo Ilveksen tiedote.

Lasse Fihl haastatteli pelaajia ja nimmarinkerääjät kiersivät ahkerasti kaukalon laidalla. Siellä olikin hyvä kiertää, sillä kaukalon laidalla tapahtumaa seurasivat loukkaantuneitten kirjoissa olevista pelaajista ainakin Jesse Niinimäki, Matias Sointu, Kai Kantola ja Joonas Rask, joka haastattelussa arveli olevansa pelikunnossa jo lähiaikoina.

Myös Masi Marjamäki oli katsomon puolella ja syyksi hän kertoi pienen kolhun, joka tuli perjantain TPS-ottelussa. Katsojia oli paikalla arviolta 250 henkeä ja yleisesti tapahtumaa pidettiin onnistuneena. Ilveksen jäjestämässä tapahtumassa oli ensin vuorossa Ilves-Niilojen ottelu, jossa taitotaso nousi vauhdin yläpuolelle.

Ottelun jälkeen alkoivat Ilveksen liigajoukkueen harjoitukset, joissa nähtiin erilaisia kiertoharjoituksia. Tämän jälkeen halukkaat pääsivät hyppäämään kaukaloon mukaan pelaamaan Ilveksen pelaajien kanssa ja koettamaan taitojaan Ilveksen maalivahteja vastaan.

Katso tapahtuman kuvasarja Ilveksen verkkosivuilta.