Viime pelien kuumimman suomalaistähden, Tuukka Raskin esitykset eivät jatkuneet aivan edellisten tasolla Bostonin 5-3 voitossa Winnipegistä. Rask torjui kuitenkin kohtuulliset 29 laukausta ja pääsi hieman yli 90:n torjuntaprosenttiin. Hän myös torjui rangaistuslauksen ensimmäisessä erässä.

Winnipeg aloitti ottelun hyvin ja oli vielä toisen erän jälkeen johdossa, mutta kolmannessa erässä romahti täysin Bostonin nakuttaessa kolme maalia.

– Se mitä me teimme kolmannessa erässä oli periaatteessa meidän pelisuunnitelmamme, minusta me emme pelanneet sen mukaan koko iltaa, Bruins-valmentaja Claude Julien sanoi sarjan kotisivun mukaan.

– Henkisesti emme olleet yhtä hyvin mukana ottelussa kuin yleensä olemme ja sen takia me vaikutimme tyytyväisiltä tehdessämme vuorotellen maaleja Winnipegin kanssa. He pelasivat kovaa, he olivat niskan päällä ja he tuntuivat ehtivän ensimmäisenä vapaisiin kiekkoihin, Julien jatkoi.

Rask jatkaa sarjan tilastokärkenä sekä päästettyjen maalien keskiarvossa että torjuntaprosentissa, joskaan erot seuraaviin eivät ole suuren suuria.
//