Blues yritti siipirikkoisenakin kaikkensa, mutta HIFK oli torstaina tyly isäntä voittamalla 2-0.

Pelissä ei lopulta paljon tapahtunut, erikoistilanteitakaan ei ollut montaa – molemmille joukkueille vihellettiin kokonaiset kaksi kaksiminuuttista. Bluesin päävalmentaja Lauri Marjamäki sadatteli laihaa pistesaalista.

– Kaikki tilastot voitettiin. Oltiin aloitteellisempi ja aktiivisempi joukkue, mutta tulos on 2-0. Harmittaa joukkueen puolesta, joukkue oli erittäin sitoutunut tänään ja työmoraali oli loistava. Sellainen lopullinen raivo mennä maalille meiltä varmaan puuttui, Marjamäki kommentoi seuransa verkkosivuilla.

– Noin selvästi kun peliä hallitsee, mutta ei saa kuin kaksi ylivoimaa aikaiseksi, niin ei se hyökkäyspeli sitten niin tuotteliasta ollut kuin olisi pitänyt. Välillä meni vähän puskemiseksi. Kova on liiga, kova työmäärä tarvitaan jokaiseen pisteeseen, tämmöinen peli ei nyt tuottanut meille pisteen pistettä tänään, se vähän toki harmittaa. Toisaalta taas jätkät kyllä pistivät vähän enemmän kuin paljon likoon, siitä olen tyytyväinen – ennemmin tai myöhemmin se alkaa myös tuottaa tulosta.

//