Anaheim Ducks on suurten muutosten edessä. Kammottavaa kautta pelaava etelä-kalifornialaisjoukkue tulee tekemään Ducks-GM Bob Murrayn aiempien kommenttien mukaan dramaattisia muutoksia pelaajissa.

Mainittu draama voi viitata ainoastaan ns. RPG-ketjuun, eli ykkösvitjaan Ryan Getzlaf, Corey Perry ja Bobby Ryan, sillä Saku Koivu sekä ankkalegenda Teemu Selänne eivät ilman omaa pyyntöään ole lähdössä joukkueesta mihinkään, kuten kerroimme eilen.

Getzlaf ei kuitenkaan halua lähteä joukkueesta – outoa ottaen huomioon, että hän ollut kenties joukkueen suurin alisuorittaja.

– Haluan olla osa sitä (ensi kauden joukkue) enemmän kuin mitään muuta. Junnuna pelasin samassa joukkueessa koko urani ja tavallaan toivoin samaa kun tulin tänne ja toivon sitä yhä, Getzlaf kommentoi Orange County Registerin mukaan.

– En halua laittaa ”Murphia” (Murray) tilanteeseen, jossa hänen täytyy tehdä jotakin sellaista. Valitettavasti hänen täytyi erottaa Randy (Carlyle, ex-päävalmentaja) ja minusta meidän täytyy nyt alkaa palkitsemaan hänet siitä, Getzlaf jatkoi.
//