Jokereiden päävalmentaja Erkka Westerlund kehui Jokereiden ja HIFK:n maanantain paikallisottelua hyvätasoiseksi. Westerlundin pettymykseksi HIFK voitti 4-2, kun Mikael Granlund ohjasi ylivoimamaalin sisään minuuttia ennen loppua.

– Hyvä jääkiekkoilta ja hyvätasoinen ottelu. Pelattiin hyvin, mutta ei se riittänyt. Päästettiin lopussa maali ja marginaalit ovat tällä tasolla pienet, kommentoi Jokereiden päävalmentaja Westerlund.

Jokereiden maalit viimeistelivät puolustajat Ossi Väänänen ja Teemu Eronen. Hyökkääjät eivät saaneet kiekkoa maaliviivaa lähemmäksi.

– Kyllä se kiekko siellä pomppi viivalla, mutta ei mennyt sisään. Oli epäonneakin, mutta kyllä totuuden nimissä meillä on paljon parannettavaa maalinteossa. Tämä oli neljäs perättäinen tappio ja voi kuinka tietäisitte, kuinka syvää se tuska on siellä kopissa, Westerlund sanoi.

Jokereiden Jarkko Ruutu ja HIFK:n Ilari Melart ottivat yhteen parikin kertaa. Melart syytti Ruutua raukkamaisesta pelistä, mutta Westerlundin mielestä Ruutua kohdeltiin ottelussa väärinkin.

– Kyllä Ruutu oli silmätikkuna. Sitten kun tuomaristo huomasi Melartinkin olevan jäällä, ei kaikki huomio kiinnittynyt Ruutuun. Se kyykistyminen oli tietenkin oikea tuomio ja sitä se Melart varmaankin tarkoitti. Kokonaisuutena tuomarilinja oli tänään heikko. Ei tiennyt, mistä sai jäähyn ja mistä ei, Westerlund arvioi.